Nákupný košík je prázdny.

0 položiek
Spolu:
0,00 €
Vstúpiť
0 položiek (0,00 €)
 
 
0,00 € (0 položiek) vstúpiť do košíka
Novinky
Curcumin-Phospholipid

Curcumin-Phospholipid  je špeciálny komplex fosfolipidov s vysokou biologickou dostupnosťou - až 29 krát vyššia, bez pridania extraktu z piperínu - žiadne vedľajšie účinky s liekmi. Objednať si môžete tu.

viac
TocoProtect olej

Vysokokvalitná kombinácia extra panenského olivového oleja (prvé lisovanie za studena), tokoferolov a omega-3 mastných kyselín DHA a EPA, vhodné aj pre vegánov. Viac informácií tu.

viac

Aj vy pripravujete jedlo v alobale?Pridané: 22.08.2017

Príprava jedla v alobale je pre mnohých ľudí dnes rutinou záležitosťou. Alobal, alebo aj hliníková fólia je často používaná a považovaná za bezpečnú. Po prečítaní nasledujúcich riadkov možno zmeníte názor.

Hliník z ktorého je alobal zložený sa začne po kontakte s potravinami rozpúšťať a dostáva sa do jedla. Ako je to možné? Potraviny obsahujú organické kyseliny, ktoré rozpútajú hliník z alobalu. Takto sa hliník dostane do potravy a následne do organizmu. Takto si jedlom začneme otravovať telo. A aké sú následky? Hliník je toxický pre nervový systém, mozog, kosti a krv. Ak máte radi mäso pečené v alobale alebo zemiačiky pripravované v alobale skúste zvážiť, či krátky gurmánsky zážitok vám stojí za zvýšené riziko napr. vzniku neurodegeneratívnych ochorení.


Späť na zoznam článkov
Zatvoriť

K článku neboli pridané žiadne komentáre vložiť nový komentár

 

Copyright 2017 - 2019 © ABC zdravia